support@theberhad.com Jalan Keluli AP7/AP, Seksyen7, 40000 Shah Alam, Selangor.

Syarikat

Siapa Kami

Kami berpengalaman selama hampir 20 tahun dalam..
Peneraju Kumpulan Pembangunan Modal Usahawan

5.8k Ahli Kumpulan Usahawan

Pembangunan Modal

Kumpulan usahawan dapat meneraju cita-cita dan impian untuk membentuk perniagaan dalam initiatif terbaru tanpa halangan

Kadar Kejayaan Yang Tinggi

Tiada mustahil jika kita bermula dalam kelompok positif usahawan berdaya saing dan dibuka peluang hebat ini. Masing-masing punyai peluang hebat untuk berjaya.

Kategori Kempen Pilihan

Kami tawarkan kategori terbaik
Permintaan Tinggi Pasaran Lokal

Di norma baharu ini, kami memilih kategori perniagaan dalam kempen usahawan yang mempunyai potensi tinggi dan mempunyai permintaan tinggi dalam pasaran lokal.

Perkhidmatan Makanan

Pasaran makanan di pasaran lokal sentiasa mendapat permintaan dan usahawan SME bijak mengatur strategi masing-masing dalam pelbagaikan produk mereka.

IT Komputer ECommerce

Dalam norma baharu, usahawan SME perlu lebih berdaya saing dalam pasaran medium online dan pasaran IT tiada had dan sentiasa berkembang seiring dunia digital masa kini.

Perubatan BioTeknologi

Pasaran dan permintaan tinggi dan konsisten dalam kategori perubatan bioteknologi tidak dinafikan kerana kebanyakan rakyat sedar akan kepentingan kesihatan dan mula belanja untuk kesihatan dan kesejahteraan kehidupan.

Teknologi

Teknologi sentiasa berkembang dalam pelbagai sektor terutama kehidupan lestari, gaya hidup dan pembelajaran. Banyak sektor perniagaan telah meletakkan bajet untuk memperhebatkan pasaran menerusi teknologi.

Pengurusan

Kami tekad membina jalinan usahawan berwibawa
Pasukan Dedikasi Pengurusan

CEO TheBerhad.com, Corporate & Strategy Development Advisor

Dato' Seri Ahmad Khusairi Bin Bani Hashim Al-Haj

Creative & Strategy Director

Norizzuan Bin Mahmot

Admin & Finance Manager

Siti Aisyah Binti Mat Arof

Business & Strategy Development Manager

Mustaqeem

854+

Kempen Lengkap

5,361+

Usahawan Berdaftar

353+

Pencapaian Tertinggi

862+

Pelabur Aktif

Maklumbalas Usahawan

154+ Bersetuju
Berkaitan Kebaikan Kempen

Abd Hayyi bin Muhammad, CEO MEEDC SELANGOR HOLDING BERHAD

Untuk menjalankan perniagaan harus memiliki ILMU. ILMU haruslah dipraktikkan seterusnya ILMU tersebut perlu sampaikan kepada seluruh usahawan demi merealisasikan Negara Keusahawanan menjelang 2030.Inilah yang diterapkan dalam MEEDC Malaysia. Satu Platform Kesusahawanan dalam menggabung kepakaran usahawan.

Mohd Shah Noor bin Mohd Salleh, CEO MEEDC WILAYAH HOLDING BERHAD

MEEDC adalah platform usahawan yang terbaik tersedia untuk menimba ilmu keusahawanan, mengenali potensi diri dan syarikat serta peluang untuk pergi ke peringkat antarabangsa. Dengan penerapan ilmu sbg teras sambil dikelilingi oleh “circle” yang positif; insyaAllah cita cita dan aspirasi saya boleh direalisasikan.

Faizah binti Sallehuddin, CEO MEEDC PERAK CONSOLIDATED BERHAD

Program yang direkabentuk oleh MEEDC mampu membawa usahawan hingga ke peringkat Antarabangsa menerusi Formula 3P iaitu Pendidikan, Pembangunan dan Pelaburan. Semangat tagline UNITED WE GROW THE NATION di bawah kesatuan hati dan kebersamaan dalam membina Pembina kuasa ekonomi di Malaysia

Tajul Hassan Bin Mohamed Rashidi, CEO MEEDC N9 CONSOLIDATED BERHAD

MEEDC membuat saya bangkit untuk berjaya dalam perniagaan.. Dengan pendidikan berterusan, saya akan terus ampuh dalam Perniagaan dan berkeyakinan tinggi untuk membuat Pelaburan.. MEEDC terbaik, membantu merubah masa hadapan saya.. United We Grow the Nation

Sahrah binti Asor, CEO MEEDC SABAH CONSOLIDATED BERHAD

Kita perlu ada ASPIRASI! Program MEEDC adalah keputusan yang bijak demi kelangsungan ekonomi Agama, bangsa dan Negara. Saya menyeru dan menjemput anda menyertai kami demi mencipta ekosistem ekonomi yang lebih tersusun dan bersistematik.

Encik Abdul Aziz, FOUNDER AGV PHARMA GROUP BERHAD

"Saya sangat teruja ilmu pemecut2IPO yang akan membawa syarikat kami ke IPO BSKL 2026 nanti, Insyallah"Dato Kamaruzaman Bin Mohd Rahim, CEO MEEDC JELEBU CONSOLIDATED SDN BHD

Suatu kehilangan yang merubah segalanya. Dulu saya pernah rugi jutaan ringgit dlm perniagaan, wlaupun punya duit tp sya kurang ilmu perniagaan. Sekarang saya bangkit untuk merubah kehidupan saya, bersama Platform MEEDC di mana menerapkan 3 P ( Pendidikan , Perniagaan & Pelaburan ) Saya join kelas demi kelas , saya join zoom dan saya join circle yang betul. Saya juga berdoa & berharap agar MEEDC dapat merealisasikan impian usahawan agar menjadi Jutawan , Hartawan & Dermawan..

Dato Dr Mohamed Jahaberdeen, CEO MEDILINK INTERNATIONAL BERHAD

"Alhamdulillah, Kaedah RAISEFUND mampu membina syarikat kami ke valuation yang lebih tinggi iaitu Bankable & Investable"

Logo 1
Logo 2
Logo 3
Logo 4
Logo 5
Logo 6
Logo 7
Logo 8
Logo 9
Logo 10
Logo 11
Logo 12
Logo 13
Logo 14
Logo 15
Logo 16
Logo 17
Logo 18
Logo 19
Logo 20
Logo 21
Logo 22
Logo 23
Logo 24
Logo 25
Logo 26
Logo 27
Logo 28
Logo 29
Logo 30
Logo 31
Logo 32
Logo 33
Logo 34
Logo 35
Logo 36
Logo 37
Logo 38
Logo 39
Logo 40
Logo 41
Logo 42
Logo 43
Logo 44
Logo 45

Jadi Usahawan VIP Kami ?