support@theberhad.com Jalan Keluli AP7/AP, Seksyen7, 40000 Shah Alam, Selangor.

Info Usahawan

Potensi Usahawan Ke Peringkat Antarabangsa

Sokongan bersama MEEDC untuk terokai potensi usahawan ke peringkat antarabangsa dengan cara sistematik, berdasarkan pengalaman dan kepakaran yang terbukti berkesan. Khidmat nasihat dan panduan akan diterapkan supaya semua potensi usahawan berjaya ke peringkat yang lebih baik tidak lama lagi.

SME 2 IPO - Program SME Ke Arah IPO

SME 2 IPO adalah program yang dibuat khusus kepada pemilik perniagaan yang bakal menjadikan syarikat mereka ke arah pasaran modal (masuk dan bakal berada di pasaran saham). Pendedahan yang dapat memberikan panduan hebat bagaimana pemilik syarikat dapat bersedia dari segi mental dan fizikal dan perkara-perkara yang mereka perlu lakukan demi memastikan syarikat mereka ‘gemilang’ dalam arena perniagaan.

Exit Masterplan Program Pemecut SME2IPO

Meningkatkan ekuiti usahawan bumiputera ke paras 30 - 50% melalui kekuatan gabungan panduan teknikal & strategi yang teliti, kesedaran dan motivasi untuk menyenaraikan syarikat perniagaan anda di Pasaran Saham Bursa Malaysia atau di lain-lain tempat seperti di Singapore Stocks Exchange, DowJones, London Stocks Exchange, Nasdaq, New York Stocks Exchange.

Sumbangan

Kepada pemerhati projek di luar sana, ringan tangan anda untuk beri sumbangan kepada projek kempen yang berpotensi

Hubungi

Jadi Usahawan VIP Kami ?