support@theberhad.com Jalan Keluli AP7/AP, Seksyen7, 40000 Shah Alam, Selangor.

FAQ

Anda boleh klik Daftar dan kemudian isi borang yang disediakan dengan maklumat yang lengkap dan betul. Kemudian ikuti arahan selanjutnya.

Usahawan boleh klik Hantar & Urus Kempen untuk hantar kempen baru dan menguruskan butiran lanjut tentang kempen yang dihantar. Usahawan boleh kemaskini perjalanan proses kempen dan juga aktiviti yang berjalan bagi menyokong kempen masing-masing.

Usahawan TheBerhad.com mempunyai kelebihan hebat melalui peluang kempen yang dihantar melalui online untuk mendapatkan pelabur bagi kempen masing-masing. Di samping itu, usahawan TheBerhad.com sentiasa diberi sokongan hebat oleh MEEDC untuk terokai potensi "SME 2 IPO" dan potensi ke peringkat antarabangsa dengan cara sistematik, berdasarkan pengalaman dan kepakaran yang terbukti berkesan. Khidmat nasihat dan panduan akan diterapkan supaya semua potensi usahawan TheBerhad.com berjaya ke peringkat yang lebih baik tidak lama lagi.

SME 2 IPO adalah program yang dibangunkan khusus kepada pemilik perniagaan dan usahawan TheBerhad.com yang bakal menjadikan syarikat mereka ke arah pasaran modal (masuk dan bakal berada di pasaran saham). Pendedahan yang dapat memberikan panduan hebat bagaimana pemilik syarikat dapat bersedia dari segi mental dan fizikal dan perkara-perkara yang mereka perlu lakukan demi memastikan syarikat mereka ‘gemilang’ dalam arena perniagaan.

"Exit Masterplan Program Pemecut SME2IPO" merupakan strategi teknikal yang dikemaskini untuk usahawan TheBerhad.com bagi membolehkan mereka mencapai kejayaan dalam Program SME2IPO. Objektif TheBerhad.com adalah bagi meningkatkan ekuiti usahawan bumiputera ke paras 30 - 50% melalui kekuatan gabungan panduan teknikal & strategi yang teliti, kesedaran dan motivasi untuk menyenaraikan syarikat perniagaan anda di Pasaran Saham Bursa Malaysia atau di lain-lain tempat seperti di Singapore Stocks Exchange, DowJones, London Stocks Exchange, Nasdaq, New York Stocks Exchange.

Berminat Dengan Kempen Di Sini?

Kepada pemerhati projek di luar sana, ringan tangan anda untuk beri sumbangan

Hubungi

Jadi Usahawan VIP Kami ?